vrijdag 27 november 2009

Workshop Farmers Market

Vandaag weer een super workshop gehad.
Super in gezelligheid en vleit, maar gelukkig ook in kwaliteit!
Zie hieronder dan ook de gepaste trots:Aan het eind van de middag hebben we de blokken die (bijna) klaar waren op de originele quilt van Anke Magre gespeld. Kun jij zeggen welke bij de originele quilt horen en welke er vanmiddag gemaakt zijn?








Zoek de verschillen.... :)

donderdag 5 november 2009

Still alive....

Ja hoor, ik ben er nog. Maar jullie hebben wel gelijk, wat ben ik lang stil geweest! Ik ga m'n leven proberen te beteren... beloofd! Vooral ook omdat er zoveel te vertellen is.

Er is hier weer van alles gebeurd. Bergen nieuwe stoffen zijn er tijdens deze radiostilte binnengekomen. Maar ook leuke boeken, het meest mooie borduur/quilt garen dat er is (naar mijn mening dan natuurlijk LOL) en nog veel meer.

Zelf ben ik druk bezig met een aantal projecten. Nee hoor, ik ga niet bekennen hoeveel :) maar heel druk aan het werk ben ik met de voorbeelden van de Hoedjes Club, de Civil war Club en met 2 hele nieuwe projecten .... verrassing....als jullie genoeg geduld hebben volgt de rest vanzelf :)

Verder zijn er zelfs wat Affo projecten. Ik had jullie nog een betere foto van de Tumbler Quilt beloofd. Het is me zelfs gelukt een redelijk duidelijke close-up te maken, komt ie: Het Quiltmotief komt van een sjabloon en gelukkig is deze ook weer op voorraad. En toen kon ik niet meer stoppen met de Tumblers ..... ik wilde ook echt eens zien hoe de Tumbler Quilt er van die mooie geweven Japanners uit zou zien ... nou, zou dus:En toen was het hek van de dam.... zoveel mooie Japanse Stoffen.... zoveel ideeen.....
Ik ga weer even aan het werk, spreek jullie later!