dinsdag 1 september 2009

En de klok tikt door...

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Maar ik heb een goed excuus!

Eerst zijn we 2 weken heerlijk "op vakantie" geweest. Nou ja, eigenlijk hebben we gewoon in een aangepast tempo in de winkel gewerkt. Er zijn kasten bijgebouwd, stoffen zijn verplaatst, nieuwe stoffen hebben een eigen plekje gevonden en er zijn pakketten gemaakt van Quilts en Tassen.

Daarnaast hebben we ook nog tijd gevonden om te trouwen. 20 augustus was de grote dag en alles is verlopen zoals we gehoopt hadden. En wij... zijn nog net zo gelukkig als voorheen :)

Inmiddels is de winkel al weer een weekje open en zijn we razend druk met de voorbereidingen voor de open dagen. Deze zijn aankomend weekend al! Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Uiteraard zullen er veel voorbeeld Quilts van de cursussen van komend seizoen te zien zijn. Onze pakketten zijn te bewonderen (en te koop), er is een inloop workshopje en gezien het bericht in bovenstaande alinea is er voor elke klant een presentje.

Kortom... we hebben nog heel veel te doen voor het zaterdagochtend is! Na het weekend beloof ik een verslagje.
Maar wellicht kom je ook zelf even kijken?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Evy, Je winkel ziet er inderdaad prachtig uit.En de japanse stoffen geweldig ik moet maar niet te vaak langs komen,groetjes Annie

Petra zei

Allereerst van harte gefeliciteerd alle twee!!!! En de winkel in inderdaad heel mooi geworden. Ik kom zeker langs van het weekend.

Anita zei

Jullie hebben vast veel voldoening van het werk aan de winkel. De winkel ziet er heel mooi uit en ook die pakketjes zijn om te likkebaarden. Als het niet stortregent kom ik van het weekend nog wel even langs.

Jantine zei

Langskomen is helaas het feestweekend niet gelukt. Maar je ziet me wel weer eens verschijnen. Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk en dat jullie maar heel gelukkig mogen blijven!!!

Marijke zei

Hallo Evy,wat een schattig korfje is daar een patroon van te koop lijkt me erg leuk om te maken.
voor het eerst dat ik de web-log bezoek had hem niet eerder gezien
maar ga hem zeker vaker bezoeken ziet erg erg leuk uit
groetjes Marijke