zaterdag 16 januari 2010

Een creatief 2010!

We zijn met z'n allen alweer een poosje in 2010 aangeland en ik hoop dat jullie hele fijne feestdagen en een vrolijke jaarwisseling hebben gehad.
Mijn wens voor 2010.... een creatief jaar!

En dat creatief jaar is op een geweldige manier van start gegaan. Deze week ontving ik van maar liefst 2 mensen de foto's van hun Quilt. Quilts die gestart zijn tijdens de cursus Atarashii die het afgelopen seizoen door Anke Magre hier gegeven is. Uiteraard heb ik aan beide dames gevraag of ik de foto's met jullie mag delen en dat mocht.

De eerste Quilt is van Andra, een pracht van een Quilt in heldere kleuren, gemaakt van Hoffman Batiks. Dit is nu met recht "spelen met kleurtjes". Een geweldig resultaat!

De tweede Quilt is van Ingeborg, een geweldig mooie quilt in heldere blauw/wit stoffen van Makower. Helaas zijn deze foto's wat kleiner maar jullie zien vast toch wel hoe mooi hij is. Het leuke van deze techniek is dat ook de achterkant een schitterend patroon laat zien. Twee Quilts in Een!


Dames, mijn dank voor het mogen delen van dit moois!

5 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Weer complimenten voor beide dames!

Anita zei

Jullie natuurlijk ook een heel goed 2010. De beide quilts zijn prachtig. Breng de dames mijn complimenten maar over.

Petra zei

Wat leuk het verschil in de twee quilts te zien. Je moet goed kijken om te zien dat ze echt van het zelfde patroon gemaakt zijn.

Anoniem zei

Wow wat een genot om naar te kijken!
Dat zijn geslaagde projecten.

groetjes Sylvia

gerda zei

ze zijn mooi geworden..leuk he spelen met stofjes!!..;0))
fijne dag..