donderdag 5 november 2009

Still alive....

Ja hoor, ik ben er nog. Maar jullie hebben wel gelijk, wat ben ik lang stil geweest! Ik ga m'n leven proberen te beteren... beloofd! Vooral ook omdat er zoveel te vertellen is.

Er is hier weer van alles gebeurd. Bergen nieuwe stoffen zijn er tijdens deze radiostilte binnengekomen. Maar ook leuke boeken, het meest mooie borduur/quilt garen dat er is (naar mijn mening dan natuurlijk LOL) en nog veel meer.

Zelf ben ik druk bezig met een aantal projecten. Nee hoor, ik ga niet bekennen hoeveel :) maar heel druk aan het werk ben ik met de voorbeelden van de Hoedjes Club, de Civil war Club en met 2 hele nieuwe projecten .... verrassing....als jullie genoeg geduld hebben volgt de rest vanzelf :)

Verder zijn er zelfs wat Affo projecten. Ik had jullie nog een betere foto van de Tumbler Quilt beloofd. Het is me zelfs gelukt een redelijk duidelijke close-up te maken, komt ie: Het Quiltmotief komt van een sjabloon en gelukkig is deze ook weer op voorraad. En toen kon ik niet meer stoppen met de Tumblers ..... ik wilde ook echt eens zien hoe de Tumbler Quilt er van die mooie geweven Japanners uit zou zien ... nou, zou dus:En toen was het hek van de dam.... zoveel mooie Japanse Stoffen.... zoveel ideeen.....
Ik ga weer even aan het werk, spreek jullie later!

7 opmerkingen:

Elly zei

Hoi Evy,
Geeft niets hoor, je kan niet alles en de winkel is helemaal super, jullie hebben echt geweldige leuke pakketjes en stoffen. Ik ben begonnen met de kerstman, dus ik ga weer aan de slag, tot volgende week. groetjes
Elly

Yvonne aka sommeke zei

Wooow Evy, mooie Affo's!

nicolette zei

2 hele nieuwe projecten... ok... en nu denk je dat wij geduld hebben... LOL!? Verrassing...???? gaat niet lukken hoor!

Alle gekheid... succes!

Anoniem zei

Hoi Evy wat maak je ons nu toch weer nieuwsgierig.Is het een aardig 5 december presentje? groetjes Annie.

Petra zei

Eerst de grote stilte en nu ons erg nieuwsgierig maken....grrr. Fijn weekend voor jullie.

Anita zei

Ha je bent er weer. Jullie winkel wordt steeds mooier (en steeds gevaarlijker voor onze beurs). Ben benieuwd naar je verrassing.

Jantine zei

Oeps net op tijd, ik hadj e al bijna uit mijn lijst met favorieten gekieperd ;-). Dat het druk is snap ik helemaal, de tumbler blocks zijn super in Japanse stoffen!