dinsdag 1 december 2009

De Grote Verrassing!

Beste mensen,

Wat ons nu toch is overkomen....
Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen met vertellen. Nou ja, bij het begin dus maar. (het begin voor ons dan tenminste)
Zaterdagmiddag om een uurtje of kwart voor 4 kwamen er wat "bekende gezichten" ons winkeltje binnen wandelen. Gezellig dacht ik, nog even samen thee drinken. Vervolgens kwamen er nog wat mensen van de Bee met z'n viertjes binnen. Goh, leuk, we maken een theekransje...Vervolgens kwamen er nog meer, en nog meer, en voor ik het wist stonden er zo'n kleine 30 mensen in het winkeltje. Oeps.... en nu?
Gelukkig had een van de dames Petra op haar werk gebeld en kwam ook die snel de gezelligheid nog verder verhogen. Toen Petra er eenmaal was vroeg Latitia het woord en wat er toen volgde was eigenlijk gewoon niet te beschrijven.... oke, ik doe een poging.. Zoals een aantal van jullie wellicht weten zijn Petra en ik afgelopen augustus getrouwd. Een aantal van onze klanten (veel van hen zijn van de Bee of van een van de Clubs) hebben toen blijkbaar besloten ons met een wel heel speciaal cadeau te verrassen. En verrassen is gelukt! Wij hebben niets gemerkt van al het geregel en georganiseer om onderstaande Quilt gezamenlijk gemaakt te krijgen. Knap he!

Het mooiste cadeau dat je een Quilter kunt geven is een Quilt. Maar voor ons betekend dit cadeau zelfs nog zoveel meer. Het is een teken dat wij samen met jullie onze droom hebben waargemaakt. Een Quiltwinkel waar mensen zich welkom voelen en waar vele vriendschappen worden gesmeed. Dat er zoveel mensen vol enthousiasme voor ons bezig zijn geweest aan deze Quilt... we zijn er nog steeds beduusd van.De Quilt hangt inmiddels bij ons in de winkel te pronken. En blijft daar pronken tot het nieuwe jaar. Daarna gaat hij mee naar huis waar we al een ere plaatsje voor hem uitgezocht hebben.
Bij deze is iedereen uitgenodigd deze geweldige Quilt in levende lijven in de winkel te komen bewonderen. Zoiets moois moet gedeeld worden!

Aan iedereen die aan deze superverrassing hebben meegewerkt, onze dank. En geloof me al zeg ik nog 1000 keer dank je wel.... dan nog heb ik niet weten over te brengen hoe geweldig dit cadeau is. Een Quilt... voor ons... van jullie... whowwwwwwww!

6 opmerkingen:

nicolette zei

Jullie stil krijgen... dat is al een prestatie op zich toch?

De voorpret was minstens zo leuk als het moment waarop we de verrassing konden onthullen!

Anoniem zei

Wat een geweldig mooi cadeau Evy en Petra hebben jullie gekregen.
Ik wil hem uiteraard bewonderen in de winkel,groetjes Annie.

Elly zei

Jullie verdienen het en nogmaals heel veel geluk samen. groetjes Elly

Anoniem zei

Lieve Evy & Petra,
De voorpret was zo heerlijk groot. Want wanneer bereid je zoiets voor en vindt er werkoverleg plaats?? Gewoon bij jullie aan tafel tijdens de bees en CWDQ's. Jullie deden een peuk en wij pakten de blokken, voerden overleg etc. Jullie gingen eten ter ere van Petra's verjaardag en wij zochten de bijpassende stoffen voor de borders etc. uit. (Netjes betaald natuurlijk.) Tsja, als de kat van huis is... gebeuren er erg leuke dingen. Haha. Geniet er van. Ik kom snel kijken! Liefs Anja

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh Oooh, die is mooi!
Een verdiend kado Evy en Petra!

Jantine zei

Meid, wat een geweldige verrassing! Wie weet heb ik tijd om nog even langs te wippen om te "voelen" als mijn ziekenboeg weer opgeheven is.